Колаборант Чехлатий

Продовжуємо діяльність із розголосу про колаборантів. Цього разу, це Чехлатий Іван Геннадійович 25.06.1993 року народження, який до окупації м. Бердянськ займав посаду інспектора ГРПП Бердянського РВП ГУ НП в Запорізькій області. Перебуваючи на службі в Національній поліції України, намагався «кришувати» кол-центри та налагодити канали збуту наркотиків, так би мовити, «перевертнем в погонах» він вирішив стати відразу як тільки прийняв присягу на вірність українському народу, про що добре знають жителі м. Бердянськ.

З приходом «русского мира» знаходився на непідконтрольній території Запорізької області в окупованому м. Бердянськ.
Чехлатий І.Г. відомий своєю колабораційною діяльністю. З початком російської агресії, приблизно з перших чисел березня 2022 року перейшов на сторону ворога та працевлаштувався до так званої «народної міліції» рф та почав активно здавати позиції ЗСУ та скупчення військової техніки, що завдавало чималих проблем нашим захисникам. Не лише цим Чехлатий І.Г. встиг відзначитись. Він також жорстоко катував місцеве населення, щоб ті здавали патріотично налаштованих місцевих жителів та переходили на сторону окупанта. Першими жертвами стали його вороги, які так чи інакше перейшли йому дорогу ще до окупації м. Бердянськ, що і було очікувано, оскільки він відомий своєю наглістю та зухвалістю.

Його дії стали причиною масового страждання на території тимчасово окупованого м. Бердянськ.
Наразі, йому повідомлено про підозру. Як бачимо, невідворотність у притягненні до кримінальної відповідальності чекає на кожного колаборанта.