Діти віддячили військовим за всебічну допомогу. Генерал Наєв отримав подарунок

КОМАНДУВАЧ ОБ’ЄДНАНИХ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ОТРИМАВ ПОДАРУНОК ВІД ПАЦІЄНТІВ ЗОКДЛ
🏥Вже багато років Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня отримує допомогу в межах цивільно-військового співробітництва. Представники Командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва приїджають до Запорізької обласної клінічної лікарні : спілкуються з пацієнтами та їх батьками, морально підтримують їх, діти отримують корисні смаколики, а наша аптека поповнюється необхідними витратними матеріалами та ліками.

🫂Кожного разу ми дуже радіємо зустрічам з військовими та теж хочемо зробити для них щось приємне. Ще влітку пацієнти ортопедо-травматологічного відділення під керівництвом вихователя Олени Віталіївни Щелупи зробили своїми руками герб нашої держави. Тризуб передали генералу Наєву в знак нашої щирої подяки за підтримку лікарні в нелегкі часи. А вчора ми отримали звістку від Борис Кутовой , що подарунок був вручений Сергію Наєву. І нам це дуже приємно“.

💛💙Ще раз хочеться подякувати військовим за невтомну службу, сміливість і відданість. Ваша жертовність та мужність надихають нас у будь-якій ситуації. Безмежно вдячні за вашу вагому підтримку та увагу до дітей. Бережіть себе!
☎Ми на зв’язку: 066 502 4033, 096 726 4045, приймальне відділення 061 222 21 47, пункти надання екстреної допомоги:
травматологія – 061 222 21 48
офтальмологія – 063 402 54 03

💛💙Віримо в ЗСУ, наближаємо перемогу. Слава Україні)